Zuebereitigsziit ca. 50 Min. + 30 Min. Gratiniere
Man nehme:
- 12 Lasagneblätter
- ca. 700g grüeni, grüsteti Spargle (allefalls dä Stil bits abschniide damits id Form passed)
- 12 Schiibe Chrüüterspeck
- 1,5 dl Gmüesbouillon
- 2 dl Saucenhalbrahm
- 1 dl Wiiswii
- 100g Sprinz, griebe
- Salz & Pfeffer
- Gratinform uusbutteret
Bachofe uf 220 Grad vorheize
D Lasagneblätter im siedende Salzwasser knapp gar choche, kalt abschrecke, uuslege damits noher nid zämächläbed
Im gliiche Wasser d Spargle ca. 5 Min. blanchiere, abgiesse und abtropfe loh
Fürd Sauce d Bouillon, Rahm und d Helfti vom Sprinz verrühre und guet würze.
Je ca. 3 - 4 Spargle i näs Lasagneblatt wickle und je 1 Schiibe Speck drum ume wickle.
I die uusbutterete Gratinform lege
Sauce drübergüsse und mit em restliche Sprinz bestreue
Ab in Bachofe für 25 - 30 Min.
Be üüs häts däzue Härdöpfeli gee :-)
Eeen Guete
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen