Spargel-Cannelloni

Ca. 15.- CHF / für 2-3 Pers. / Pro Portion ca. 521 kcl
Zuebereitigsziit ca. 50 Min. + 30 Min. Gratiniere

Man nehme:

- 12 Lasagneblätter

- ca. 700g grüeni, grüsteti Spargle (allefalls dä Stil bits abschniide damits id Form passed)

- 12 Schiibe Chrüüterspeck

- 1,5 dl Gmüesbouillon

- 2 dl Saucenhalbrahm

- 1 dl Wiiswii

- 100g Sprinz, griebe 

- Salz & Pfeffer

- Gratinform uusbutteret


Bachofe uf 220 Grad vorheize
D Lasagneblätter im siedende Salzwasser knapp gar choche, kalt abschrecke, uuslege damits noher nid zämächläbed
Im gliiche Wasser d Spargle ca. 5 Min. blanchiere, abgiesse und abtropfe loh
Fürd Sauce d Bouillon, Rahm und d Helfti vom Sprinz verrühre und guet würze.
Je ca. 3 - 4 Spargle i näs Lasagneblatt wickle und je 1 Schiibe Speck drum ume wickle.
I die uusbutterete Gratinform lege
Sauce drübergüsse und mit em restliche Sprinz bestreue
Ab in Bachofe für 25 - 30 Min.












Be üüs häts däzue Härdöpfeli gee :-)



Eeen Guete

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen