ca. 15- 20.- CHF (4 Pers.)
Zuebereitig ca. 25 Min. Im Ofe ca. 10 Min.,
Man nehme fürd Brötli:
- 1 Crusta Rustico Baguette oder Parisett
- 1 Zucchetti
- 1 roti & 1 gelbi Pepperoni
- 1 Camembert oder Carre
- Butter, gsalze
- Cherrytomätli
- 1 Chnoblizehe
- Olivenöl
- frische Basilikum & Rosmarin
- Provencal Mischig us em Glas (Gwürz)
- Frisch gmahlene Pfeffer
- Rohschinke
Und für dä Salot was mä wet, bi mir häts dinne:
- Kopfsalat
- Frischi Champignons
- Rüebli
- Radisli
- Gurke
- roti Pepperoni
Mise en place:
Alles schellä und schnätzle etc. für dä Salot, dä cha me dänn nämli in Chuehlschrank tue
Dä Butter mue zimmertemparatur ha, dänn dä chnobli drii mische
Zucchetti i ca. 2mm Rädli schniide, Pepperoni i fiini Streife
Tomätli halbiere, dä Chäs i dünni Schiibe schniide und dä Basilikum grob hacke
Es Brot waagrecht halbiere und i gwünschti Grössi schniide
Zerst d Pepperoni mit bits Olivenöl aabroote und noch 5 Min. D Zucchetti däzuegee bis alles liecht weich isch, mit Rosmarin, Provencal Gwürz und Pfeffer würze (kei Salz)
imene Sieb abchüele loh
Es Brot mit wenig Olivenöl beträufle und dä gsalze Chnobli-Butter drufstriiche
(So chönt me alles au es paar Stund bhalte bevor mes fertig zuebereitet)
Ofe uf 180 Grad vorheize
I därä Ziit d Bröötli mit em Gmües, Tomätli, Chäs, Basilikum und Rohschinke belege
ca. 10 Min. In Bachofe bis dä Chäs aafangt schmelze und dänn use dämit
Mit em Salot aarichte
Eeeennn Guuueeeete :-)
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