Polenta-Uflauf Vers. 2

Ca. 15.- CHF / für 2 - 3 Pers.
Zuebereitigsziit ca. 30 Min. + Gratiniere 10 Min.

Man nehme:

- 160g Bramata Mais

- 1 Zucchetti chliigschnitte

- 350g Hackfleisch

- Butter

- 4 dl Bouillon

- 4 dl Milch

- Riibchääs

- 1 Chnobli

- Gwürz


Bramta Riis im Milch Bouillon Gmisch chöcherle loh bis er en schöne weiche Brei git,
allefalls nomol chli Wasser däzuegee wänns z schnell verchoched

I dä Zwüschedziit d Zuchhetti mit em Chnobli i wenig Öl aabröötle
und dänn es Hackfleisch driimische, broote bis es Hackfleisch nümmä roh isch

d Polenta mit Riibchäs mische und i nä Gratinform gee
es Hackfleisch-Zuchhetti Gmisch drüber verteile
und zoberst nomol bits Riibchäs verteile

Ab in Ofe bi 200 Grad für ca. 10 Min.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeen Guete
(Es Bild isch bits spot gmacht worde, ich chas nämli vor luuter guet schmöcke vergesse z Fötele :-P)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen