Gfüllti Zucchetti

ca. 15.- CHF (2-3 Pers.)
Zuebereitig ca. 20 Min., Backen ca. 20 Min.

Man nehme:

- 4-5 dicki Zucchetti

- 500g Rindshackfleisch

- 1/2 Feta Chääs i fiine Würfeli

- 1 chliini Zwieble chlii zerhackt

- 1 grosse Chnoblizehe, zerdrückt

- Riibchäs

- Brootbutter oder creme

- 3 Würfel Rindsbouillon



Zerst d Zucchetti längs i 2 Hälftene schniide und uushöhle
i dä Rindsbouillon choche bis weich werded
I dä Zwüschedziit es Hackfleisch mit dä Zwieble und em Chnobli im Brootbutter aabroote
bis gar isch, dänn dä Feta däzue mische
Jetzt d Fleischmasse id Zucchetti fülle, bits Riibchäs druf verteile und
mit ganz wenig Bouillon beträufle und ab in Bachofe bi 200 Grad für ca. 200 Min.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeen Guuuuuuuuuuuuete

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen