Kalbsschnitzel mit Champignons & Härdöpfel

ca. 30.- CHF (3-4 Pers.)
Zuebereitig ca. 20 Min., Bache ca. 30-40 Min. ca. 550 kcl pro Person

Man nehme:

- 500g Racletthärdöpfeli

- 2 dl Rahm

- Salz, Pfeffer, Paprika

- 8 Kalbsschnitzel a 70g

- 8 Schiibe Rohschinke

- 1 chliine Bölle

- 2 Zwiig Peterli

- 150g Champignons

- 4 EL Rapsöl

Bachofe uf 200 Grad vorheize, Härdöpfel guet wäsche und ine Gratinform gee
Rahm drübergüsse, mit Salz, Pfeffer & Paprika würze. Härdöpfel i dä Ofemitti ca. 30-40 Min. bache.
Schnitzeli mit je 1 Schiibe Rohschinke belege und miteme Zahstocher befestige.
Die ander Siite mit wenig Salz & Pfeffer würze
Bölle & Peterli fiin hacke. Champignons i Schiibe schniide.
Bölle inere Pfanne mit 2 EL Rapsöl aabroote und d Pilz däzuegee.
Peterli driimische mit Salz & Pfeffer abschmöcke. Au inere Gratinform in Bachofe tue zum Warmhalte.
Im restliche Öl inere Brotpfanne d Schnitzeli je ca. 1 Min. aabrote (je noch Dicki...)
Fleisch mit Härdöpfel & Champignos aarichte.
Eeeeeeeeeeen Guuuuuuuuuuuuuuuuete :-)

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