Gmüessuppe mit Wursträdli & Fociaccia

ca. 15.- CHF (3-4 Pers.)
Zuebereitig ca. 20 Min., Choche ca. 30 Min.

Man nehme:

- ca. 12 mittelgrossi Härdöpfel

- 2 Zucchetti

- 1 Chürbis

- 2 Chnoblizehe

- 1 chliini Zwieble

- 3 dl Halbrahm

- Gmüesbouillon

- Gwürz

- 4 Wienerli

- Fociaccia (Rezept folgt)


Alli Zuetate chlii schniide und i dä Bouillon choche
 
 
wänns Gmües gar isch, alle püriere und mit Gwürz abschmöcke
Halbrahm däzuegee
Wienerli i Rädli schniide und id Suppe gee,
chöchele loh bis d Wienerli au warm sind
mit Fociaccia serviere
 
Eeeeeeeeeeeeeeeeeen Guuuuuuuuuete
 
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen