Cervelat mol anderst

Schwiizer Gschnätzleds

Sehr eifach, guet & günstig ;-)
ca. 15.- CHF (4 Pers.)
Zuebereitig ca. 45 Min., kcl nid grad wenig ...

Man nehme:

- 4 Cervelats

- ca. 8 mittelgrossi Champignons

- 1 chliine Chnoblizehe oder e chliini Zwieble

- Härdöpfelstock "Stocki "oder wer Ziit hät natürli selbergmacht

- 6 dl Halbrahm

- frischi Peterli

- Gwürz

- Spinat, Broccoli oder Bluemechohl



Champignons schiible, d Cervelat chliischniide (halbi Rädli)
und i dä Brootpfanne aabröötle bis d Cervelat liecht bruu werded
noher dä Halbrahm und Chnobli däzue gee
Würze
Chöchele loh bis dä Rahm zunere cremige Sauce iikoched isch
Spinat und Härdöpelstock zuebereite
Uf Teller aarichte, wichtig: Weiherli mache :-D
frischi Peterli hacke und drüber gee


En Guuuuete

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen