Sehr eifach, guet & günstig ;-)
ca. 15.- CHF (4 Pers.)
Zuebereitig ca. 45 Min., kcl nid grad wenig ...
Man nehme:
- 4 Cervelats
- ca. 8 mittelgrossi Champignons
- 1 chliine Chnoblizehe oder e chliini Zwieble
- Härdöpfelstock "Stocki "oder wer Ziit hät natürli selbergmacht
- 6 dl Halbrahm
- frischi Peterli
- Gwürz
- Spinat, Broccoli oder Bluemechohl
Champignons schiible, d Cervelat chliischniide (halbi Rädli)
und i dä Brootpfanne aabröötle bis d Cervelat liecht bruu werded
noher dä Halbrahm und Chnobli däzue gee
Würze
Chöchele loh bis dä Rahm zunere cremige Sauce iikoched isch
Spinat und Härdöpelstock zuebereite
Uf Teller aarichte, wichtig: Weiherli mache :-D
frischi Peterli hacke und drüber gee
En Guuuuete
und i dä Brootpfanne aabröötle bis d Cervelat liecht bruu werded
noher dä Halbrahm und Chnobli däzue gee
Würze
Chöchele loh bis dä Rahm zunere cremige Sauce iikoched isch
Spinat und Härdöpelstock zuebereite
Uf Teller aarichte, wichtig: Weiherli mache :-D
frischi Peterli hacke und drüber gee
En Guuuuete
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen