Lauwarme Spargelsalot

Nur für d Feeby :-)
Wänn mä mee Ziit hät we ich, schnippled mä natürlich d Peterli & Schnittlauch selber
und chauft ganzi Spargle ....

Man nehme:

- 2 Päck grüeni Spargelspitze & 1 Pack wiissi Spargelspitze

- Gmüesbouillon

- 1 Stuck Parmesan

- Schnittlauch & Peterli

- Frischi Kresse

- Radiesli

- 1/2 Chnoblizeche

- 1 Zitrone

- 1 EL Senf

- Olivenöl

- Öpfelessig

- Tröchneti Chrüüter (Salotchrüüter oder Provence)

- Chrüütersalz

-  Pfeffer



Bouillon ufchoche und i dä Zwüschedziit d Spargel schräg i Stückli schniide, wänd Bouillon choched d Spargle drii gee und choche bis gar sind (no bits bissfest)
Fürd Vinagrette ca. 2 dl Olivenöl mit 0,5 dl Öpfelessig und dä uuspresste Zitrone (noch Gschmack) mit em Senf verrüehre, dä Chnobli, Peterli & Schnittlauch driigee, mit Salz & Pfeffer und dä tröchnete Chrüütli abschmöcke.
D Radisli i Rädli schniide und vom Parmesan fiini Spän abschniide











D Spargle abchüele loh das no lauwarm sind, mit dä Vinagrette guet vermische,
uf em Teller aarichte und mit dä Radisli, Kresse & Parmesan aarichte
 Passt guet z.B. zu mene Pouletbrüstli

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