ca. 15.- CHF (4 Pers.)
Zuebereitig ca. 30 Min., Backen ca. 20-30 Min., kcl unbekannt
Man nehme:
- ca. 500g Auberginen
- 400g Mozzarella
- 1 Dose Tomaten gehackt
- Streukäse (Mozzarella oder Emmentaler/Gruyere)
- 2 Koblizehe
- frische Kräuter (z.B. Basilikum, Peterli, Oregano...)
- Mehl
- Olivenöl
- Div. Gewürze (Salz, Pfeffer, Ital. Kräuter...)
Bi däm Uflauf isch es guets Mise-on-place as A und O...
Tomate, Gwürz, Chnobli und die ghackte Chrüüter mische und abschmöcke, dörf sehr
würzig sii suscht hät dä ganz Uflauf kei Gschmack
Mozzarella i dünni Schiibe schniide
D Aubergine i ca. 3mm dicki Rädli schniide und salze (damits Wasser ziehnd)
wänns aafanged "schwitze" im Mehl wende und im heisse Olivenöl aabrote bis liecht bruu sind,
uf Chuchipapier abtropfe loh
Alles noch Beliebe i nä Gratinform schichte und am Schluss no bits Streuchäs drübergee und ab
in Ofe bi 180 Grad für ca. 25 Min.
Däzue gits e feins Stuck Rindfleisch oder äs Spiessli, mmmmh :-)
En Guuuuuuuuuete
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen