Montag, 14. April 2014

Härdöpfelstock-Uflauf

Für 2 - 3 Personen

Man nehme:

- Stocki (3 Port.) oder natürlich selber mache, mä cha sehr guet Reste däzue nee

-  500g Rindshackfleisch

- 100g Champignons, chliii gschnitte

- 1 Schalotte

- 1 Chnoblizehe

- Frischi Peterli & Thymian verhackt

- Röselichöl

- ca. 4 EL Paniermehl

- 1 zerrüehrts Ei


 Schalotte chlii schniide mit dä Champignons und Chnobli churz i Olivenöl aabroote (ca. 5 Min.)
Abchüehle loh
mit em Ei, Rindshack, Peterli, Thymian und Paniermehl zunere kompakte Masse knete
ca. 6 - 8 rundi Bäll forme
Stocki inere uubutterete Form verteile
Röselichöl churz vorchoche im Salzwasser

D Fleischbälleli churz aabroote das schön bruun sind

Alles zämä id Gratainform lege und bi 200 Grad ca. 20 Min. im Ofe bache,
je noch Gschmack cha mä no chli Thymian- oder Chilliöl drüberträufle vor em Bache

En sehr eifache, schnell gmachte Znacht :-)


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen