Polenta Uflauf

Etz isch aber Ziit worde das mol wieder öpis mach :-)
Aso ich hents selber nid dänkt, aber da isch sooooooooooo fein:

Ca. 15.- CHF / für 2 - 3 Pers. ca. 496 kcl total
Zuebereitigsziit ca. 30 Min. + Gratiniere 30 Min.

Man nehme:

-  1 L Milchwasser (Halb/Halb)

- 1 Tl Salz

- 200g Bramata (Polenta-Mais)

- 150g Bergchäs gwürflet

- Butter

- Pfeffer

- 1 Lauch ca. 200g grüstet i fiini Ringli gschnitte

- 1,5 dl Gmüesbouillon

- 100g Bündnerfleisch i Streifli gschnitte

Für d Polenta es Milchwasser ufchoche und salze. Mais unter Rühre iiriesle loh.
Unter hüfigem Rühre ca. 20-25 Min. chöchele loh, es söt no en dünnä Brei sii.
ca. 2 EL Butter, d Helfti vom Chäs und Pfeffer druntermische i nä uusbutterti
Gratinform gee.



Dä Lauch i Butter aadämpfä, mit Bouillon ablösche und Pfeffer würze.
Lauch samt Flüssigkeit, es Bünderfleisch und dä restlich Chäs über d Polenta verteile.

I dä Mitti vom uf 200 Grad vorgheizte Ofe ca. 30-35 Min. gratiniere.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen