Wänn mä mee Ziit hät we ich, schnippled mä natürlich d Peterli & Schnittlauch selber
und chauft ganzi Spargle ....
Man nehme:
- 2 Päck grüeni Spargelspitze & 1 Pack wiissi Spargelspitze
- Gmüesbouillon
- 1 Stuck Parmesan
- Schnittlauch & Peterli
- Frischi Kresse
- Radiesli
- 1/2 Chnoblizeche
- 1 Zitrone
- 1 EL Senf
- Olivenöl
- Öpfelessig
- Tröchneti Chrüüter (Salotchrüüter oder Provence)
- Chrüütersalz
- Pfeffer
Bouillon ufchoche und i dä Zwüschedziit d Spargel schräg i Stückli schniide, wänd Bouillon choched d Spargle drii gee und choche bis gar sind (no bits bissfest)
Fürd Vinagrette ca. 2 dl Olivenöl mit 0,5 dl Öpfelessig und dä uuspresste Zitrone (noch Gschmack) mit em Senf verrüehre, dä Chnobli, Peterli & Schnittlauch driigee, mit Salz & Pfeffer und dä tröchnete Chrüütli abschmöcke.
D Radisli i Rädli schniide und vom Parmesan fiini Spän abschniide
D Spargle abchüele loh das no lauwarm sind, mit dä Vinagrette guet vermische,
uf em Teller aarichte und mit dä Radisli, Kresse & Parmesan aarichte
Passt guet z.B. zu mene Pouletbrüstli
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