Mittwoch, 26. März 2014

Calzone-Päckli

Ich hoffe ihr händ mich nonid vogesse, in letschter Ziit han ich zwor immer koched aber leider niä Ziit gha zum Fötele oder d Rezept ufzschriebe, versuech mich aber wieder z bessere :-)

I dä Zwüschedziit ä sehr eifachs und schnells Rezept:

Pizza i Päckli-Form

Für 6 Päckli (2 - 3 Persone)

Man nehme:

- 1 rechteckige Pizzateig (i 6 Quadrat unterteile)

- Serrano-oder Rohschinke

- 6 Tomate us dä Dose (Pelatti) guet abtropft, gviertlet

- 2 Mozzarella

- Chüütersalz

- Ital. Chrüüter

- 6 Eier

- Olivenöl


1 Sechstel Teig i nä Schüsseli lege, damit i dä Mitti ä chliini Mulde entstoht.
Dä Schinke driilege, es paar Tomate- und Mozzarellastückli drilege, mit Chrüütersalz und ital.
Chrüütli würze.
1 Ei ine Tasse ufschloh und au ufs Päckli gee.
Dänn es Päckli so guets goht verschlüsse damit es Ei nid uselauft, bits mit Olivenöl beträufle
und nomol bits Chrüütersalz drufgee.
D Päckli ufs Bachblech mit Bachpapier lege und im vorgheizte Ofe bi 200 Grad ca. 10 Min. bache.

Bi üüs häts däzue en Salot mit viel frische Chrüütli, Radiesli & Croutons gee...



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen