Zuebereitig ca. 20 Min., Backen ca. 20 Min.
Man nehme:
- 4-5 dicki Zucchetti
- 500g Rindshackfleisch
- 1/2 Feta Chääs i fiine Würfeli
- 1 chliini Zwieble chlii zerhackt
- 1 grosse Chnoblizehe, zerdrückt
- Riibchäs
- Brootbutter oder creme
- 3 Würfel Rindsbouillon
Zerst d Zucchetti längs i 2 Hälftene schniide und uushöhle
i dä Rindsbouillon choche bis weich werded
I dä Zwüschedziit es Hackfleisch mit dä Zwieble und em Chnobli im Brootbutter aabroote
bis gar isch, dänn dä Feta däzue mische
Jetzt d Fleischmasse id Zucchetti fülle, bits Riibchäs druf verteile und
mit ganz wenig Bouillon beträufle und ab in Bachofe bi 200 Grad für ca. 200 Min.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeen Guuuuuuuuuuuuete
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen