Zuebereitigsziit ca. 10Min.
Man nehme:
- 250g Bresaola
- 2 Stängel Stangensellerie
- 100g ghoblete Sprinz
- 12 schwarzi, entsteinti Olive
- Salz & Pfeffer
- 1/2 Zitrone
- Olivenöl
- 3 EL Bouillon
Dä Selleri schräg i dünni Schiibe schniide
D Olive i dünni Ringli schniide
Zitronesaft, Bouillon, Salz & Pfeffer mit Olivenöl zunere Vinagrette mische und abschmöcke
Bresaola locker uf 2 flache Teller verteile
Selleri & Olive drüber verteile
Spring "abrolle" und i Stückli übers Carpaccio verteile
Vinagrette drüberträufle
Bi üüs häts däzue no en TomateMozzarella Salot und Toastbroat gee :-)
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Guuuuuuuuuuuuuete !!!
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