Montag, 27. Januar 2014

Bresaola-Carpaccio

Ca. 15.- CHF / für 2 Pers.
Zuebereitigsziit ca. 10Min.

Man nehme:

- 250g Bresaola

- 2 Stängel Stangensellerie

- 100g ghoblete Sprinz

- 12 schwarzi, entsteinti Olive

- Salz & Pfeffer

- 1/2 Zitrone

- Olivenöl

- 3 EL Bouillon



Dä Selleri schräg i dünni Schiibe schniide
D Olive i dünni Ringli schniide
Zitronesaft, Bouillon, Salz & Pfeffer mit Olivenöl zunere Vinagrette mische und abschmöcke
Bresaola locker uf 2 flache Teller verteile
Selleri & Olive drüber verteile
Spring "abrolle" und i Stückli übers Carpaccio verteile
Vinagrette drüberträufle
Bi üüs häts däzue no en TomateMozzarella Salot und Toastbroat gee :-)

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Guuuuuuuuuuuuuete !!!

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