Aso ich hents selber nid dänkt, aber da isch sooooooooooo fein:
Ca. 15.- CHF / für 2 - 3 Pers. ca. 496 kcl total
Zuebereitigsziit ca. 30 Min. + Gratiniere 30 Min.
Man nehme:
- 1 L Milchwasser (Halb/Halb)
- 1 Tl Salz
- 200g Bramata (Polenta-Mais)
- 150g Bergchäs gwürflet
- Butter
- Pfeffer
- 1 Lauch ca. 200g grüstet i fiini Ringli gschnitte
- 1,5 dl Gmüesbouillon
- 100g Bündnerfleisch i Streifli gschnitte
Für d Polenta es Milchwasser ufchoche und salze. Mais unter Rühre iiriesle loh.Unter hüfigem Rühre ca. 20-25 Min. chöchele loh, es söt no en dünnä Brei sii.
ca. 2 EL Butter, d Helfti vom Chäs und Pfeffer druntermische i nä uusbutterti
Gratinform gee.
Dä Lauch i Butter aadämpfä, mit Bouillon ablösche und Pfeffer würze.
Lauch samt Flüssigkeit, es Bünderfleisch und dä restlich Chäs über d Polenta verteile.
I dä Mitti vom uf 200 Grad vorgheizte Ofe ca. 30-35 Min. gratiniere.
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