Dienstag, 19. November 2013

Hausgemachter Flammkuchen

ca. 10.- CHF (2 Pers.)
Zuebereitig ca. 30 Min.

Man nehme:

- 200g Mehl (ich han Ruchmehl gnoo)

- 1/2 TL Salz

- e Priise Zucker

- 1/4 Würfel Hefe (ca. 10g)

- 1,5 dl Wasser

- 200g Creme Fraiche

- 1 rote Bölle

- Speckwürfeli oder chlii gschnitteni Specktranche

- gräucherete Lachs verzupft

- 1 Stange Lauch i fiini Ringli gschnitte

- Salz und Pfeffer 



Mehl, Salz, Zucker und Hefe inere Schüssle vermische
Wasser däzuegee und zumene weiche, glatte Teig knete, zuedeckt bi Ruumtemperatur
ufs ca. Dopplete ufgoo loh

Ca. 2mm dünn uuswalle und uf es mit Bachpapier usgleite Blech lege
Creme Fraiche dünn uf em Teig verteile, damit ringsum ca. 1cm Rand freibliibt

Nach Beliebe belege und würze
z.B. Männer mit Bölle und Speck, Fraue mit Lachs und Lauch :-)
 Bache ca. 10 Min. i dä Mitti vom 240 Grad vorgheizte Ofe
 
 
 
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuete :-)

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