Zuebereitig ca. 30 Min.
Man nehme:
- 600g Lauch (längs i d Helfti teile und dänn dünni Streife schniide)
- 1 kl. Büchs Eierschwämmli
- Speck gwürflet
- Senf
- Gmüesbouillon
- Rapsöl
- Wiiswiiessig
- Peterli
- Gwürz
Dä Lauch ca. 20 Min. i Gmüesbouillon choche
i dä Zwüschedziit d Senf-Vinagrette aarüehre mit Öl, Essig, Senf, sehr starchi Bouillon, ghackte Peterli und abschmöcke mit Gwürz (Pfeffer, Salz, Maggi, Aromat, Salatchrütli...)
Dä Lauch bits abchüele loh, i därä Ziit dä Speck mit dä Eierschwämmli aabroote
Uf Teller aarichte und mit dä Vinagrette übergüsse
Lauwarm serviere
Eeeeeeeeeeeeeeen Guuuueeeeeeeeeete
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen