Donnerstag, 24. Oktober 2013

Lauwarmer Lauchsalat a la Nani

ca. 10.- CHF (2 Pers.)
Zuebereitig ca. 30 Min.

Man nehme:

- 600g Lauch (längs i d Helfti teile und dänn dünni Streife schniide)

- 1 kl. Büchs Eierschwämmli

- Speck gwürflet

- Senf

- Gmüesbouillon

- Rapsöl

- Wiiswiiessig

- Peterli

- Gwürz


Dä Lauch ca. 20 Min. i Gmüesbouillon choche
i dä Zwüschedziit d Senf-Vinagrette aarüehre mit Öl, Essig, Senf, sehr starchi Bouillon, ghackte Peterli und abschmöcke mit Gwürz (Pfeffer, Salz, Maggi, Aromat, Salatchrütli...)
Dä Lauch bits abchüele loh, i därä Ziit dä Speck mit dä Eierschwämmli aabroote
Uf Teller aarichte und mit dä Vinagrette übergüsse
Lauwarm serviere
Eeeeeeeeeeeeeeen Guuuueeeeeeeeeete

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen